Afdrukken

                                                                                                                                                             

Zingen mag weer, op school en daarbuiten. Laten we de maanden van het jaar maar eens oefenen in het liedje De Jaarklok. Het is één van de extra liedjes uit Zing Honderduit, de online-bundel. Zing Honderduit deel 1, het blauwe boek, is in de aanbieding. Je krijgt nu 2 bundels voor de prijs van één. Een mooie gelegenheid om met je groep te genieten van de liedjes van Herman van Veen, Bassie & Adriaan, Samson & Gert, Eli Asser en nog veel meer. Verder vind je in Zing Honderduit mixen van canons en liedthema's, waarmee je meerstemmig kunt zingen met begeleidingen van o.a. boomwhackers. Bij elk lied staat op deze site een karaoke en de muziekles kun je op het digibord uitvoeren met Prowise Presentaties. Zing Honderduit deel 2 is een gratis online-liedbundel. Alle liedjes, karaokes en Prowise Presentaties kun je downloaden. Klik daarvoor hier.

Bij het bestellen van 1 liedbundel Zing Honderduit krijg je er nu 2.

Dus 2 voor de prijs van 1:  € 14,95 (+ € 5,-- porto).

Om te bestellen kun je onderstaand bestelformulier invullen:

Naam*
Straatnaam en nummer*
Postcode en woonplaats*
Telefoon*
E-mail*
Aantal exemplaren*

 

Liedje van de week: De Jaarklok 

De maand januari biedt een mooie gelegenheid De Jaarklok eens te gaan zingen. Leuk om de maanden en de seizoenen eens te bespreken en leuk om er in dit heerlijke lied eens over te zingen. Vooral voor de groepen 1 t/m 4, maar met groep 5 en 6 zingt het ook lekker weg.

Klik hier voor de lesbeschrijving.

Klik hier voor de digitale les, de Prowise Presentatie

Downloaden Naam Afspelen Grootte Duur
download De Jaarklok
5 MB 3:06 min

Zing Honderduit

Zing Honderduit deel 2

zinghonderduit

 

 

 

 

 

 

ZING HONDERDUIT is een liedbundel met 100 heerlijke liedjes voor kinderen, zoals: De SamsonrockOpzijGriekse lesMijn opa, De troika, Max de hond en veel canons en meerstemmige mixenInclusief muzieknotatie (met akkoorden), karaoke, Prowise Presentatie en lesideeën. Hieronder vind je de index. Voor de karaokes moet je  hier  klikken. De digitale Prowise Presentaties vind je hier.

Zing Honderduit kost maar € 14,95 (+ € 5,-- porto). Je kunt de bundel bestellen door onderstaande gegevens in te vullen.

 

 

 

 

ZING HONDERDUIT deel 2 is een e-book. Alles staat online en elk lied is per stuk gratis te downloaden. Ook in deze bundel vind je 100 prachtige liedjes voor kinderen. Bijvoorbeeld: We gaan naar de maanDe korte-mouwen-bluesSwiebertjePipo de clownHallo wereld en veel meerstemmig liedmateriaal. Elk liedje staat op een aparte pagina. De muzieknotatie, de liedtekst, de karaoke en de Prowise Presentatie kun je gratis downloaden. Je vindt de index en de downloads van Zing Honderduit deel 2 hier.

 

 

 

                                                                

Zing honderduit, liedindex: