Afdrukken

LIED VAN DE WEEK: Vulkaan-mix

Deze mix van 3 canons is bedoeld voor de bovenbouw. In de Prowise Presentatie vind je er een instrumentale begeleiding met o.a. boomwhackers bij. Het Dagen van de week-liedje kan ook door jonge kinderen worden gezongen. De Popocatepetl-vulkaan is regelmatig in het nieuws vanwege zijn uitbarstingen. De bijbehorende muziekles staat in een Prowise Presentatie. Daarin vind je ook de soundmix (karaoke) en meer lestips. Klik op de afbeelding om de Prowise Presentatie te kunnen openen.

71.Vulkaan-mix  

Downloaden Naam Afspelen Grootte Duur
download Popocatepetl
0.9 MB 1:01 min

 

zinghonderduit

Onder de titel ZING HONDERDUIT is er een gloednieuwe liedbundel verschenen. Daarin staan 100 prachtige songs voor kinderen, leerkrachten van de basisschool en voor pabodocenten/studenten.

Met toppers van tv-series en hits van bekende Nederlandse artiesten heb ik een bundel samengesteld. Een paar titels: Opzij opzij, Spoken bestaan niet, Mijn opa, Samsonrock, De zusters Karamazov.

De canons en verrassende liedmixen zijn geschikt om lekker meerstemmig te zingen met je (pabo)koor.

Bij elk lied verschijnt op deze site een digitale les in de vorm van een Prowise Presentatie, waarin o.a. de instrumentale versies van de liedjes (Karaokes) komen te staan. 

De bundel kost € 25,--, excl. porto.

 

 

 

 

Belangstelling?

Wil je de bundel ZING HONDERDUIT bestellen, vul dan hieronder je gegevens in en het boek met de factuur wordt je toegestuurd.

Naam*
Straatnaam en nummer*
Postcode en woonplaats*
Telefoon*
E-mail*
Aantal exemplaren*

Zing honderduit, liedindex:

 

Echoput en Griekse les

De correcte muzieknotatie van lied 2 (Echoput op pagina 12) en lied 30 (Griekse les op pagina 59) kun je downloaden:

* Echoput: Klik daarvoor hier.

* Griekse les: Klik daarvoor hier.